Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar og demonstrasjon av autonome vannbusser

23. May 2019
09:00
15:00

- kr450

Da er det klart for andre del av to planlagte seminarer om elektriske, autonome vannbusser. I første del avholdt i Stavanger, januar 2019, ble vi kjent med flere prosjekter på autonome vannbusser fra Kristiansund, Trondheim, Haugesund, Stavanger, Arendal og Tønsberg. Det ble i tillegg presentert ulike sider ved sikkerheten og regelverket, med de utfordringer og muligheter autonome småbåter i bybildet kan by på.

Gjenklangen etter første del er at mulighetene er mangfoldige. Flere byer i Norge er preget av vannveier og sund der elektriske autonome båter kan være en svært effektiv, miljøvennlig og økonomisk transport. Dette vil blant annet utvide kollektivtilbudet, knytte områder tetter sammen og skape nye muligheter for varelevering og frakt.

Universitetet i Sørøst-Norge i samarbeid med Nordic Edge Smart City Innovation Cluster og SAMS Norway, inviterer med dette til seminar del 2, om vannbuss med demonstrasjon og diskusjon. Det er ikke nødvendig å ha deltatt på første del, for å delta her. Vi ønsker nye deltakere hjertelig velkommen!

Målet med seminarene er å samle aktører fra det offentlige, private og akademia som arbeider med Smart-Mobilitet for få å oversikt over hva som faktisk rører seg innen dette spennende feltet av transport og autonomi.

Venue

Tollboden
Nedre Langgate 38
Tønsberg, 3126 Norway
+ Google Map

Venue

Tollboden
Nedre Langgate 38
Tønsberg, 3126 Norway
+ Google Map